Menu

Op dit moment zijn er 1058 inschrijvingen voor de reünie.

01-05-2024

Inschrijfpakketten en Lustrumboek

Pakket 1) Borrel - Buffet - Feest 35 euro         inschrijven kan HIER

Je bent een echte ‘diehard’, je wilt niets missen en de hele reünie van begin tot eind meemaken. Je staat om 15.30 uur voor de deur te trappelen en laat je er om 00.00 uur uitvegen. Inbegrepen zijn de entree, welkomstdrankje, garderobe, toiletten, muziek, selfies, dj’s, buffet (17.30 uur -20.00 uur), frietkraam (later op de avond).

Het staat je natuurlijk vrij om alleen overdag naar de borrel te komen, of om eerder te vertrekken, bijvoorbeeld na het buffet. Hopelijk snap je dat we je dan geen geld terugbetalen. We houden het immers simpel. Consumpties zijn voor eigen rekening. Let op: maak alle munten op. Terug inwisselen is NIET mogelijk.

Pakket 2) Borrel - Feest 15 euro          inschrijven kan HIER

Je bent vanaf 15.30 uur welkom op de reünie. Je vindt het leuk om gezellig te borrelen en herinneringen op te halen met oud-klasgenoten. Het buffet met wereldgerechten laat je aan je voorbij gaan.

EN/OF je bent een feestganger: je komt tegen 20.00 uur en stort je meteen in het feestgedruis. Inbegrepen zijn de entree, welkomstdrankje, garderobe, toiletten, muziek, selfies, dj’s, frietkraam (later op de avond). Uiteraard blijf je tot 00.00 uur. Wat je daarna doet, dat zie je nog wel. De nacht is dan nog jong, nietwaar. En er zijn vast genoeg Oud-Odulphianen die met jou de stad nog in willen. 

Consumpties zijn voor eigen rekening. Let op: maak alle munten op. Terug inwisselen is NIET mogelijk.

Lustrumboek

Tenslotte kun je ook het lustrumboek bestellen. Dit fraai uitgevoerde boek met veel foto’s bevat stukken geschiedenis van de school, verhalen over zomer- en zeilkampen en de reizen en internationalisering, onderwijskundige ontwikkelingen van de afgelopen 50 jaren en persoonlijke ontboezemingen van oud-leerlingen en docenten. Het boek bevat 300 pagina’s. Als je hierin geinteresseerd bent, klik dan op deze link.